E Cigaret Butik

En fysisk e cigaret butik – i nærheden af dig

Vi har et stort udvalg af e cigaretter i vores e cigaret butik. Det kan godt være en udfordring at vælge den helt rigtige når man bestiller over nettet. Du har måske søgt informationer på internettet om e cigaretter, men er stadig lidt i tvivl om hvilken e cigaret du skal vælge. Så er det en god mulighed at kigge forbi vores fysiske e cigaret butik i Hillerød eller e cigaret butik Helsingør. Her kan du se og føle hvordan de forskellige typer ligger i hånden. Der kan være stor forskel hvor kraftige de forskellige e cigaretter er, samtidig med hvor meget de vejer og hvilken form de har.

Vores kompetente personale står også klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål du nu skulle have om batteritid og andet vedligeholdelse.

En anden fordel ved at kigge forbi vores e cigaret butik, er at du får muligheden for at smage hvilken e væske du skal købe med til e cigaretten. Vi har et stor udvalg af væsker, og det kan være svært at vælge den rette smag, uden at have smagt. I begge vores e cigaret butikker har vi nemlig Danmarks største smagsbarer, hvor du kan prøvesmage blandt vores store udvalg af e cigaret væsker.

Se mere om væske til e cigaret her.

Find din E Cigaret butik

Kig forbi vores e cigaret butik i Helsingør eller Hillerød – se hvor på kortene herunder.