Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål vi modtager og samlet svarene her under FAQ
(Frequently asked questions) (Ofte stillede spørgsmål)

FAQ - Det de fleste spørger om...

E-cigaretter er selvfølgelig ikke sunde, men de er lagt sundere end almindelige cigaretter. “Damp er mindst 95% mindre skadeligt end rygning af tobakscigaretter – og der er intet bevis for potentiel skade ved at stå ved siden af eller i nærheden af en der damper – dvs. “passiv damp” bør ikke være grund til bekymring.” 1 Dette kommer fra en engelsk undersøgelse lavet af Public Health England, som altså påviser at damp er mindst 95% mindre skadeligt end almindelige cigaretter. Dette er et kæmpe skridt inden for damp verdenen

Først kontrollere om dit batteri er tændt, klik  hurtige 5 gange på aktiverings knappen for at sikre dig at det er tændt.

Sikre dig at der ikke er problemer med forbindelsen mellem batteriet og Atomizer, det kan være skidt og lignende, så tag et stykke stof og tør delene af.

Inden du begynder at bruge din e-cigaret efter en ny opfyldning, så skal der gerne gå 15 minutter, så e-væsken kan sætte sig i brænderen. Hvis man begynder at dampe for hurtigt vil man opleve en meget grim brændt smag.

I nogle atomizere er det muligt at skifte selve brænderen (coil) som er den der varmer e-væsken op, det er dog ikke alle atomizer hvor dette er muligt, og derfor kan det være nødvendigt med en helt ny atomizer

Frugt og Tobak :  90 % ( 9 ml ) Base 10 %( 1 ml)   Aroma

Menthol : 95% ( 9,5 ml)  Base 5%  (0,5 ml)  Aroma

Der er rigtig mange e-juice smagsvarianter hos  Smoke N Steam. Derfor kan du næsten med sikkerhed finde en smagsvariant der passer til dig.

De mest almindelige nikotinstyrker:

  • 0 mg. ingen nikotinindhold = e væske uden nikotin)
  • 3 mg til dig som røg under 10 cigaretter om dagen
  • 6 mg. til dig som røg 10 cigaretter om dagen)
  • 9 mg til dig som røg 15 cigaretter om dagen
  • 12 mg til dig som røg 15-20 cigaretter om dagen
  • 18 mg. til dig som røg mere den 20 cigaretter om dagen

mAh angiver hvor meget batteriets kapacitet er i milli Ampere Timer. Det vil sige, at det angiver hvor meget strømindhold batteriet indeholder. Jo højre mAh, jo længere batterilevetid pr. opladning har du.

650  mah giver ca. ½ dags forbrug  
1100 mah giver ca. 1 dags forbrug 
1300 mah giver ca. 1 til 1 ½  dags forbrug 
1650 mah giver ca. 1 til 2 dages forbrug
2200 mah giver ca. 2 dages forbrug

Når du skal ombord på en flyver, er der ingen grund til at bekymre dig, da e-cigaretten ikke bliver betragtet som farlig.
Tager du din e-cigaret og væsker med i håndbagagen, skal du huske på, at der gælder samme regler for din e-juice, som alle andre væsker du vil medbringe i håndbagagen. Derfor skal du huske på, du maks må medbringe 100 ml og det skal pakkes i godkendte plastikposer til flyrejse.