El cigaret

El cigaret til begyndere

Eleaf iJust NexGen er den bedste e cigaretMåske har du lige kvittet de almindelige tobakssmøgere? Og nu er du interesseret i at skifte over til en el cigaret. Måske vil du bare prøve om dampning er noget for dig? Lige meget hvilken grund, der ligger til bunds til beslutningen, så har vi hos Smoke n Steam også muligheder for dig som er nybegynder. Du har alle muligheder for at finde den bedste e cigaret.

El cigaretter ligner ikke helt almindelige cigaretter, som mange måske forventer, men er lidt tykkere og længere så der er plads til batteri og en atomizer/ væskebeholder til at holde på e cigaret væsken. Mange af de el cigaret modeller som vi anbefaler til begyndere er slanke og enkle, uden for mange funktioner.

Vi fører også nogle startsæt, hvor du bl.a. får to batterier, to atomizere og en oplader blandt vores e cigaretter. Så kan du oplade den ene el cigaret mens du bruger den anden. Det eneste du skal huske er at købe noget e væske også, så er du klar til at dampe.

Se vores udvalg af el cigaretter til begyndere her.

Bedste e cigaret – hvordan vælger du din næste e cigaret?

El cigaret Endura T18Hvis man nu bare er interesseret i at købe den bedste e cigaret, hvilken skal man vælge? Der er efterhånden mange mærker og modeller at vælge imellem, så det er ikke et ligetil spørgsmål at besvare. For det første, så skal du være opmærksom på, at der er mange delte meninger derude, især hvis du kigger igennem anmeldelser på nettet.

Det bedste vil være at gøre dine overvejelser om, hvilke kriterier der er vigtige for dig. Overvej bl.a.:

Formål

Hvilket formål du ønsker at bruge e cigaretten til, hjælper dig et skridt mod at bedømme hvilken model du skal vælge. Hvis du vil dampe lidt engang i mellem, så er en mindre model måske tilstrækkelig, og hvis du vil bruge den meget så kræver du måske mere i forhold til batteri og funktioner, og så er mange af modellerne lige en tand større.

Funktioner

En ting der virkelig skiller mærker og modeller ud fra hinanden er om man ønsker ekstra funktioner eller ej, se også vores e cigaret tilbehør. Mange er af de mindre og mere simplere udgaver har en tænd/ sluk funktion, samt en ventil der regulerer mængden af damp, der kommer ud. Mens andre modeller har små LED skærme, hvor man bl.a. kan holde øje med tid, dato og batteri-kapacitet.

Andre funktioner man kan finde i nogle modeller: justering af volt-mængde, bluetooth, auto-sluk, og meget andet. Det er derfor godt at gøre op med sig selv hvad er nødvendigt i forhold til funktioner – få eller mange.

Praktikalitet med en el cigaret

Her tænkes der især på størrelse og vægt af e cigaretten. El cigaretter er ikke deciderede store og klodsede, men de kan godt veje mere end man lige skulle tro på grund af batteriet. Så hvis man har tænkt sig at medbringe sin el cigaret i en lille håndtaske, kunne en mindre og lettere model måske være at foretrække i længden.

Derudover kan du også undersøge hvor udskiftelige delene på din foretrukne e cigaret er. Hvis nu din væskebeholder går i stykker, er det nemt at bestille/købe en ny? Eller skal du udskifte en stor del af e cigaretten? Kan du købe ekstra batterier? osv. At kende svarene på disse spørgsmål på forhånd er i hvert fald en god ide, så du ikke står og skal undersøge det når det er for sent.

Personliggør din el cigaret

Når du ved hvilket mærke og hvilken model du vil have, så kan kigge lidt på valgmulighederne for at personliggøre din el cigaret en smule. Mange af vores mærker har nemlig et væld af forskellige farver, som du kan vælge imellem, når du skal finde den bedste e cigaret. Fra de klassiske sorte eller sølv til kamuflage og træ-look. Det er helt op til dig, hvad du er til.

Se vores store udvalg af e cigaretter.

Disse ovenstående punkter skulle gerne hjælpe dig i dine overvejelser om at hvilken el cigaret du skal investere i. Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os gerne eller kom forbi en e cigaret butik. Vi har to fysiske butikker i Helsingør og Hillerød, hvor du kan få en afklarende snak.

Husk at købe e juice, når du er klar til at købe din el cigaret hos Smoke n Steam.