Billig E væske til E cigaret

Væske til e cigaret fra Hr LandmarkFor at din el cigaret kan afgive damp, så skal du bruge noget e væske (en forkortelse af elektronisk cigaret væske). E væsken puttes ned i en væskebeholder, også kaldt en clearomizer, som bliver opvarmet af en coil til at skabe dampen.

Hvor meget væske der kan være i clearomizeren afhænger meget af mærke og model på din e cigaret. Nogle kan indeholde 2 ml ad gangen. Mens andre kan rumme mere. Det er vigtigt ikke at fylde e væske til e cigaret op til randen af din clearomizer, da der skal være plads til brænderen. Væsken vil bare flyde over, hvis der er for meget i.

Et andet godt råd er at vente 15-20min med at dampe efter du har påfyldt ny e cigaret væske, så væsken kan sætte sig i clearomizeren. Ellers kan du gå hen og opleve en brændt smag.

Hos Smoke n Steam er vi blandt de førende leverandører af e cigaret væsker i Danmark, og vi forhandler et stort sortiment til billige priser. Se vores kæmpe udvalg af billig e væske til e cigaret her.

E cigaret væsker – vi har noget til enhver smag

Sweet home Alabama e væskeBillig e væske til e cigaretten behøver ikke smage af en traditionel cigaret. En af fordelene ved at skifte til e cigaretter er, at du kan påfylde ny e væske smag, når du har lyst. Man behøver derfor ikke altid at dampe den samme smag, men kan skifte mellem et par stykker eller mange – alt efter ens humør.

Om du er til frugt, spiritus eller måske nødder, så er der nok at vælge imellem. Mange af vores smage er på et Shake n Vape princip, hvor du kan vælge hvor mange milligram nikotin du ønsker og skal derefter selv tilsætte aroma/base til din e væske. Flasken skal rystes før væsken bliver hældt i clearomizer.

Billig e væske fra Cuban SupremeDerudover fører vi også andre e-juice mærker: Big Mouth, Jungle Juice og NOS. Disse produkter har meget kraftige smage, og skal derfor blandes op med en base-booster der medfølger i pakken.

Der findes efterhånden mange forskellige smagskategorier af e cigaret væsker. Og vi ser da også os selv som en af de forhandlere i Danmark med det største udvalg. Derfor holder vi også priserne lave, så du kan med garanti finde billig e væske til e cigaret hos os.

Kom og prøv e cigaret væsker i vores butikker

Don Corleone e cigaret væskerDet kan være lidt overvældende med alle de forskellige smage man kan vælge imellem. Heldigvis har du mulighed for at komme ind i en af vores to fysiske butikker og prøvesmage vores store sortiment af e cigaret væsker. Vi har nemlig Danmarks største smagsbarer i vores butikker i Hillerød og Helsingør.

Vores smagsbar har mere end 100 forskellige smage opdelt i kategorier som tobakssmage, søde sager og mentol. Kig forbi vores e cigaret butik og find din yndlingssmag!